Каяк и Айляк: Vol. 4

  • 19:00
Както се пееше в една песен – най-обичам юни, юли… и каяци на язовир Сопот. Е, може би текстът не беше точно така, но сещате се. ;)Време е за четвъртото поред каякарстване и айлякарстване на водната база на Клуб по Воден Туризъм „Осмос“ – гр. Троян, която се намира на най-прекрасното ъгълче от крайбрежието на язовир Сопот.
Какво има там ли? Общо – взето, всичко необходимо за едно лятно изживяване – триетажна вила досами водата, разполагаща с напълно оборудвана кухня и трапезария, скара, тераса гледаща над водата, каяци за каране и разходки, прекрасна гледка към залеза вечер, хладилници за напитките, уредба за музиката, дървета идеални за хамаци и люлки… Все ще оцелеем тези близо три дни там. ;)
    А който има възможност и желание, може да вземе велосипеди, места за разходка има доста. Язовирът може да се обиколи и с колело, и с каяк, и с тичане. И ако някой има други принадлежности/оборудване за водни спортове – сърф, SUP или каквото и да е плаващо устройство – също може да донесе.
Базата се стопанисва от Водния клуб, нощувките са по 15 лв на вечер, всичко останало е включено в тях. Запазена е за петък и събота, така че още в петък вечер ще се срещнем там. :)
Колкото и да ни се иска да съберем колкото се може по-голяма тайфа, мястото не го позволява. Леглата в нея са 19 на брой, и има място за две палатки, не повече.Обикновено хора с коли има достатъчно, така че след като се съберем като бройка, ще се организираме с местата по колите.Членовете на клуба са с предимство при запазването на места, ако останат такива свободни, ще ги запълним по-късно.Също предимство имат хората, които ще дойдат за двете вечери :)За записване, моля попълнете следната форма:
https://goo.gl/forms/tE8L9HibcXmgimVw1
местата са изчерпани

А за директен контакт:

kiko.nenkov.kn@gmail.com – Калоян Ненков